Onnin matkassa -maisteluopastus

Rauman merimuseon ja Hovi Salesin maisteluopastus ”Onnin matkassa” vie merenkulkijan mukana ympäri Eurooppaa, Haitiin, yhteen ihanan Annin kanssa ja lopulta sotavankeuteen 1. maailmansodan aikaiseen Saksaan.

Neljä tarinan paikkoihin sopivaa maistelupistettä tarjoavat koettavaa myös makuaistille. Opastus pohjautuu Onni-nimisen merimiehen päiväkirjan sisältöön, joka on talletettuna merimuseon kokoelmissa.

Aika:

Kierroksen kesto on noin 45 min ja se on saatavissa ympäri vuoden. Opastus täytyy varata etukäteen, viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.

Hinta:

23 € / henkilö, minimilaskutus 5 henkilöä, sisältää museon sisäänpääsyn, opastuksen sekä maistelumenun.

Jos ryhmän museovierailuun ei liity kokousta tai muuta tilaisuutta merimuseossa ja museo ei ole heidän haluamanaan vierailuajankohtana normaalisti auki, veloitetaan opastusmaksun ja sisäänpääsymaksujen lisäksi museon avausmaksu 50 € (alv. 24 %).

Rajoitukset:

Maksimihenkilömäärä opastuksella on 16 henkilöä. 

Merimuseon rakennuksessa on kynnyksiä ja portaita. Tämä tulee ottaa huomioon museovierailua suunnitellessa. Pyörätuolilla liikkuvat tarvitsevat tiloihin avustajan. Pääsisäänkäynnin edessä ei ole luiskaa. Talossa ei ole hissiä. Museon henkilökunta auttaa tarvittaessa sisäänpääsyssä.