Toimitusehdot

Yleistä:

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden postikulujen ja hintojen muutoksiin.

Tilaaminen:

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen/laskun saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Jokaisen tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rahaliikenne:

Asiakas voi maksaa tilauksensa PayPal-palvelun kautta tai laskulla. Lasku: Tilauksen tehtyään asiakas saa laskun ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Kun asiakas on maksanut laskun, lähetämme tuotteet asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen. Laskua maksaessaan asiakkaan tulee kirjoittaa laskun viestikenttään tilauksen numero, joka ilmenee sähköpostissa tulleesta laskusta.

Toimitusaika:

Postitamme pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa.

Toimitustapa ja toimituskulut:

Toimituskulut kaikille tilauksille Suomessa on 10 € ja ne sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset postipakettina, kirjeenä tai maksikirjeenä.

Vaihto- ja palautusehdot:

Kaikkissa vaihtoon, palautukseen tai hyvitykseen liittyvissä asioissa ole yhteydessä sähköpostitse info@rmm.fi, puhelimitse +358 2 822 4911 tai postitse:

Rauman merimuseo
Kalliokatu 34
26100 RAUMA

Suomessa asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:

Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

Pankkitilinumerosi

Sekä/tai kopio saamastasi tilausvahvistuksesta/laskusta

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Emme hyväksy 14 päivää toimituksen vastaanottamisen jälkeen tulleita vaihtoja ja palautuksia.

Ongelmatilanteet viallisten tuotteiden osalta ja kuljetuksessa ilmenneet ongelmat:

Mikäli tuote on kuljetuksen aikana kadonnut tai vioittunut, tai asiakas on saanut väärän tuotteen, tulee asiakkaan välittömästi ilmoittaa virheestä osoitteeseen info@rmm.fi, puhelimitse +358 2 822 4911 tai postitse:

Rauman merimuseo
Kalliokatu 34
26100 RAUMA

Ilmoitus virheestä tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta:

Asiakastiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Verkkokauppaan