Ryhmät

Ryhmien kannattaa varata itselleen sopiva vierailuaika Rauman merimuseoon sekä tilata opastus. Vähintään 10 henkilön ryhmät saavat sisäänpääsymaksussa ryhmäalennuksen (7,50€/hlö, norm. 9 €/hlö).

Normaalien aukioloaikojen ulkopuolisista museovierailuista perimme 50 euron avausmaksun. Matkanjärjestäjä, ota yhteyttä merimuseoon, niin sovimme teidän ryhmällenne sopivasta vierailusta!

Opastukset

Valittavanasi on erilaisia tapoja tutustua merimuseoon. Suosittelemme lämpimästi opastettua museokierrosta. Tutustu merimuseon opastuspalveluihin täällä! Opaskompassi-mobiilisisällöstä voit lukea lisää täältä!

Ruokailu

Ryhmät voivat yhdistää museovierailuunsa myös ruokailun tai kahvituksen. Museon yhteistyökumppani Hovi tarjoaa lukuisia eritasoisia tarjoiluvaihtoehtoja kahvituksesta arkilounaaseen ja aina ylellisiin menukokonaisuuksiin saakka. Katso ryhmille suunniteltuja ruokailu+merimuseo-paketteja täältä!

Koulut ja päiväkodit

Koulu- ja päiväkotiryhmät 3 € / lapsi (sisäänpääsy ilman opastusta, alle kouluikäiset ilmaiseksi)

Seikkailukierrokset (esimerkiksi Kap Hornin ympäri tai Hylkyseikkailu) 5€ / oppilas (sis. sisäänpääsy + opastus)

Raumalaisille kouluille ja päiväkodeille opastukset maksavat 3 € / lapsi (minimilaskutus 15 lasta). Raumalaisten toimijoiden alennettu hinta on voimassa tammi-huhtikuussa sekä elo-joulukuussa 2020.

Ryhmien mukana olevat opettajat ilmaiseksi

Muut ryhmän mukana olevat aikuiset 3 € / hlö

Oppituntia suunnittelevat opettajat pääsevät merimuseoon ilmaiseksi täytettyään käyntiä koskevan lomakkeen. 

Katso lisätietoja lasten seikkailukierroksista täältä! Muista myös yläkoululaisille suunnattu Merimiehiä ja laivanvarustajia -työpaja!

Yhdistä käynti Kipparin puistossa merimuseovierailuun! Merimuseon läheisyydestä löytyy Kipparin puisto, joka on kaikille avoin merihenkinen leikkipuisto. Leikkipuiston vieressä on Liikennepuisto, jossa kesäaikana voi ajella pyörällä, polkuautoilla tai lokariautoilla. Kipparin puistossa ja Liikennepuistossa on kesäaikana ohjattua toimintaa. Muina aikoina niihin voi tutustua omatoimisesti.

Varaukset

Ryhmien museovierailut ja opastukset tulee varata hyvissä ajoin Rauman merimuseosta, puh. 02 822 4911 tai info(at)rmm.fi. Peruutuksista on ilmoitettava museolle viimeistään vierailua edeltävänä päivänä. Vierailuihin liittyvät tarjoilut varataan Hovin myynnin kautta, puh. 010 229 5210 tai sales@hovihotels.fi.